Polaznici Brainobrain akademije dobili certifikate za uspješno završene nivoe

rsz 1bob

Poštujući sve propisane mjere u zaštiti od pandemije COVID-19 desetak mališana preuzeli su svoje zaslužene cerfitikate i odlučno rekli DA novim izazovima u višim nivoima. Nažalost, više od 20 djece nisu bili u mogućnosti pridružiti nam se na svečanoj dodjeli certifikata, ali smo uspjeli doći i do njih kroz poruke podrške i razumijevanja. Dokaz da je Brainobrain najboljii izbor za sveukupni razvoj ličnosti djeteta jesu naši dugogodišnji polaznici koji, još malo pa završavaju kompletan Brainobrain program. Njihovi rezultati u formalnom obrazovanju, ali i socijalnoj interakciji su mnogo uspješniji, a njihovi mlađi braća i sestre s nestrpljenjem čekaju da zauzmu njihovo mjesto. Brainobrain je namijenjen djeci uzrasta od 4 do 14 godina i omogućava da na njima prihvatljiv način, kroz zabavu i druženje usvajaju potpuno nove vještine. Brainobrain je edukativno-inovativan program za čitavu porodicu.

 rsz family

Upis novih generacija i novih nivoa u Brainobrain akademiji još uvijek je otvoren. Pozovite 033 637 290 informišite se o benefitima programa i osigurajte mjesto za svoje dijete. Također sve informacije možete potražiti i putem web stranice www.djeca.eu ili putem društvenih mreža.

Institut za razvoj mladih KULT ima licencu da provodi Brainobrain akademiju na području lokalnih zajednica Ilidža, Novi Grad Sarajevo i Novo Sarajevo. Više informacija o Institutu možete pronaći na www.mladi.org.

Ostavi komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezane objave

Novosti

Kako uvjerenja i sistem vrijednosti kreiraju naš životni put?

Danas smo, na upit sportskog kluba “Kucaju na vrata zaboravljeni asovi” održali...

Novosti

Kafa sa…Muhamed Dupovac

U našem Centru imali smo priliku ugostiti Muhameda Dupovca, mladog glumca, koji...

Novosti

Interaktivna radionica o “Manipulaciji”

Danas smo u našem Centru ugostili učenike iz “Četvrte gimnazije Ilidža” na...

Novosti

KOMUNIKACIJA – šta sve trebamo znati o efektivnoj komunikaciji

Jučer smo u našem Obrazovno-razonodnom centru za mlade imali priliku da ugostimo...