KOMUNIKACIJA – šta sve trebamo znati o efektivnoj komunikaciji

Jučer smo u našem Obrazovno-razonodnom centru za mlade imali priliku da ugostimo učenike iz “Srednje tehničke škole grafičkih tehnologija dizajna i multimedije” na interaktivnoj radionici na temu “Komunikacija – šta sve trebamo znati o efektivnoj komunikaciji”. Cilj radionice bio je da učenici nauče ključne principe i tehnike efektivne komunikacije kroz praktične vježbe i primjere iz svakodnevnog života.

Tokom radionice, učenici su aktivno učestvovali u diskusijama, zadacima i simulacijama različitih komunikacionih scenarija. Naučili su kako da poboljšaju svoje verbalne i neverbalne vještine, kako da se bolje izražavaju i kako da slušaju s razumjevanjem. Također, razgovarali smo o važnosti asertivnosti, empatije i aktivnog slušanja u svakodnevnim interakcijama.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo učenicima na njihovom angažmanu, kao i “Srednjoj tehničkoj školi grafičkih tehnologija dizajna i multimedije” na dolasku i saradnji. Vaša posvećenost učenju i usavršavanju komunikacijskih vještina je zaista nadahnjujuća.

Nastavićemo da organizujemo slične radionice kako bismo zajedno radili na unapređenju vještina koje su ključne za lični i profesionalni razvoj.

Ostavi komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezane objave

Novosti

Kafa sa…Muhamed Dupovac

U našem Centru imali smo priliku ugostiti Muhameda Dupovca, mladog glumca, koji...

Novosti

Interaktivna radionica o “Manipulaciji”

Danas smo u našem Centru ugostili učenike iz “Četvrte gimnazije Ilidža” na...

Novosti

Međunarodni dan porodice

Danas smo u našem Obrazovno-razonodnom centru za mlade Spajalica zajedno sa djecom...

Novosti

Kafa sa…Dečki u plavom

Sinoć smo u našem Obrazovno-razonodnom centru za mlade Spajalica uživali u druženju...